Få hjälp med rosenmetoden på Södermalm

Hej på er igen alla fina och underbara läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till ännu ett inlägg här på bloggen! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en riktigt bra start på veckan. Jag har märkt att det här med rosenmetoden på Södermalm med omnejd har kommit att bli ett stort och populärt ämne i kommentarerna här på bloggen, och jag har även märkt att ni är många som är nyfikna på detta. Jag tänkte på grund av detta skriva ett inlägg om just Rosenmetoden, då jag haft en del erfarenheter kring det. Rosen Kommunikation heter det företag som jag vända mig till för ett tag sedan, och som jag blivit otroligt nöjd med. Jag har tidigare haft stora problem med att hitta bra företag som utför denna metod, då många företag känts oseriösa och oprofessionella, vilket såklart inte har varit så roligt. Just Rosen Kommunikation fick jag som ett tips utav en kollega till mig, som även hon då vänt sig till detta företag och blivit väldigt nöjd. Det kändes direkt som ett företag för mig och min kropp. Anna Söderlind, som driver detta företag, är otroligt duktig när det kommer till kundservice, vilket är någonting som jag verkligen prioriterar när det kommer till ett företag. Jag kände mig tack vare detta väldigt sedd och viktig för hela företaget på en gång, vilket kändes skönt. Jag kunde slappna av och lita på att jag skulle få bra och seriös hjälp.

Hon visade sig även vara otroligt erfaren och kunnig inom rosenmetoden, och jag blev därför otroligt nöjd med behandling som jag. Jag känner mig nu efter några behandlingar mjuk och lugn i kroppen, vilket är en känsla som jag inte känt på väldigt länge. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er på Södermalm med omnejd att vända er till just Rosen Kommunikation.